Hej! Jag skickade just ut detta till alla MÄNs lokalgrupper:

Pepp-”tävling”! Hej alla lokalgrupper! Inbjudan till pepp”tävling”!!
Det är nu en vecka kvar innan valet, som av många kallas ett ödesval. Ett val där allt det vi kämpar för i MÄN står på spel. Se förslag på pepp-”tävling” här nere!

Som ni redan vet – och som ni såg i senaste nyhetsbrevet – så står MÄN bakom kampanjen #röstamermänskligt, sprider den och uppmuntrar var och en att engagera sig i den för att bidra till valrörelsen. Jag – som normalt jobbar med vårt projekt i Ryssland – har tagit uppgiften att kommunicera med aktiva medlemmar och lokalgrupper.

#röstamermänskligt är en växande folkrörelse. ! Nu finns det valbyråer på ca 100 orter i Sverige och långt över 5000 aktiva personer som är ute och för samtal i verkliga möten. De allra flesta är kvinnor. Det behövs fler män! Vi i MÄN behöver hjälpa till att engagera fler män att vara med och göra detta otroligt viktiga arbete tillsammans med dem.

Ett förslag till pepp-”tävling” är att vi i våra lokalföreningar gör allt vi kan för att engagera så många män som möjligt i #röstamermänskligt och berättar för varandra i kommentarer här under (på Facebook) hur många vi engagerat. Ju fler vi engagerar desto mer firar vi varandra! Är ni på?

Kontakta #röstamermänskligt på er ort och fråga hur ni kan hjälpa till. Och tipsa fler! Kontaktuppgifter finns här nedan:

https://www.facebook.com/groups/229384354450280/permalink/246944406027608/

/Vidar Vetterfalk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *